razvija se i potiče talent, kreativnost, samodisciplina i osobnost

Upisi u plesni studio Zadarskog plesnog ansambla

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Zadarski plesni ansambl, najstariji ansambl suvremenog plesnog izraza u Dalmaciji, vrši upis polaznika u nove grupe za djecu i mlade.  Ovaj ansambl već 25 godina promiče edukaciju djece i mladih kroz osnovne postavke suvremenog plesa, scenski izraz i istraživanje raznih umjetničkih formi da bi se na taj način što više približili suvremenoj izvedbenoj umjetnosti. Obrazovna vertikala koja je pri tome postavljena započinje od predškolskih ljubitelja plesa, pa se proteže sve do profesionalnih plesnih umjetnika.

Plesnom edukacijom razvija se i potiče kod polaznika talent, kreativnost, samodisciplina i osobnost, a polaznici su sudionici osim redovnih plesnih radionica i tečajeva, također i kazališnih predstava, kraćih koreografskih ostvarenja i performansa. Treninzi i radionice se sastoje od vježbi vezanih za funkcionalnu tehniku, plesnih sekvenci, koreografiju i istraživanje kroz pokret.

Radom se započinje u utorak, 13. rujna, a sve informacije se mogu dobiti na facebook stranici ansambla https://www.facebook. com/zadarskiplesniansambl/.

Ostavi komentar koristeći Facebook



 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar