Zadarska županija diči se s čak dva kampa u dvadeset najboljih u Europi!

Među dvadeset najboljih europskih kampova, prema specijalnom prilogu rujanskog izdanja najpoznatijeg francuskog kamping magazina Le monde du plein aira, čak su četiri hrvatska kampa, a među njima jedan istarski.

Tako će i predstavnicima Lanterne u Poreču grupacije Valamar, Poljane Kvarner campinga u Malom Lošinju te Šimuna na Pagu i Zatona Turisthotela u Ninu krajem godine biti uručena posebna diploma koja svjedoči o dodijeljenoj kvaliteti za 2016. godinu, piše Glas Istre, a prenosi Poslovni dnevnik.

Prema ovom izboru, 20 najboljih kampova u Europi imaju: Hrvatska i Italija po četiri kampa, Španjolska i Austrija po tri, Njemačka dva te po jedan kamp u Portugalu, Švedskoj, Nizozemskoj i Luksemburgu.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...