Započele prijave za besplatne poslovne edukacije pod nazivom “Poslovni uzlet grada Zadra”

Poduzetnici, obrtnici, vlasnici OPG-ova i svi zainteresirani za usvajanje poslovnih znanja i kompetencija imati će priliku u Zadru prisustvovati na interaktivnim besplatnim predavanjima, panel diskusiji i radionicama u okviru Poslovnog uzleta.

Poslovni uzlet grada Zadra održava se u suradnji s Gradom Zadrom i Zadarskom županijom, a polaznici će edukacije osim s usvojenim znanjima napustiti i s novim informacijama, iskustvima i kontaktima. Poslovni uzlet grada Zadra održat će se 7. listopada 2016. godine na adresi Novi kampus-Multimedijalna dvorana 117 Franje Tuđmana 24i, Zadar.

Edukacije će otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika Mislav Šimatović, a sudionike i polaznike Poslovnog uzleta pozdravit će i Božidar Kalmeta, gradonačelnik Zadra, te Stipe Zrilić,  župan Zadarske županije.

Polaznici će putem interaktivnih predavanja, izravne komunikacije s predavačima i teorije ilustrirane na realnim primjerima moći sudjelovati na panel diskusiji pod nazivom ”Optimizacija i uštede kroz energetsku održivost”.

Sudjelovanjem na edukacijama polaznicima će se uz savjete iz financijskom segmenta prezentirati nove tehnologije koje olakšavaju svakodnevne poslovne izazove te će im predavač gosp. Saša Tenodi predstaviti Tenodi komunikaciju – kako komunicirati s važnim osobama.

Za kraj predavanja biti će pripremljena zanimljiva edukacija na temu ”Digitalni marketing u službi turizma” koja će polaznike podučiti kakopovoljno oglašavati turističke kapacitete na Googleu i Facebooku.

Svoje mjesto svi zainteresirani mogu ostvariti prijavom na broj telefona 01 6326 030 ili na e-mail : [email protected] . Detaljan program događaja dostupan je OVDJE.

Poslovni uzlet održava se diljem Hrvatske s ciljem poticanja gospodarskog razvoja te promocije i motiviranja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva. Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svim zainteresiranima, a poslovne informacije donose renomirani stručnjaci demonstrirajući ih na realnim primjerima.

Poslovni uzlet idealna je prilika za druženje, razmjenu iskustva s drugim kolegama i proširivanje mreže poslovnih kontakata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...