2. po redu ribolovni kup, Orada kup Kali; Prijavljeno 20 ekipa, pobjednike očekuje bogata nagrada

U Kalima će se ovu subotu, 8. listopada, održati 2. po redu ribolovni kup, Orada kup Kali, ekipno natjecanje u ulovu orada s obale u uvali Mala Lamljana.

Nakon pozitivnih prošlogodišnjih iskustava, dobre organizacije i zadovoljstva natjecatelja nastavljamo kontinuitet održavanja, što je i potvrđeno puno većim odazivom ekipa.

Zasad je prijavljeno 20 ekipa, no postoje indicije da će ih biti i više. (Prošle godine je u ribolovnom natjecanju sudjelovalo 12 ekipa). Ekipu čine dva natjecatelja, a dolaze iz raznih dijelova Hrvatske (iz Poreča, Umaga, Zagreba, Solina, Splita, Šibenika, Rijeke,naravno Zadra i Ugljana), a prijavljena je i jedna ekipa iz Bosne i Hercegovine.

Događanje počinje u subotu u 7.00 h kada je predviđeno izvlačenje startnih brojeva, nakon toga počinje natjecateljski dio koji će trajati do 18.00h, potom slijedi vaganje ulovljene ribe i proglašenje pobjedničke ekipe (1gram = 1 bod), koju očekuje bogata zaslužena nagrada (ribolovna oprema).

Natjecanju će nazočiti i znanstvenici s Instituta za oceanografiju i ribarstvo iz Splita, koji će sa znanstvene strane obraditi ulovljene orade.

Program:

Petak 7.10.2016.

19.00 Dolazak i prijava ekipa

Druženje ekipa u uvali Mala Lamljana (cafe bar Mala Luka)

Subota 8.10.2016.

7.00 Izvlačenje startnih brojeva

8.30 – 18.00 Ribolovno natjecanje

18.00 Vaganje ulova, proglašenje pobjedničke ekipe, dodjela priznanja i nagrada

20.00 Ribarska večera i druženje uz zabavni glazbeni program

Pozivamo da nam se pridružite u Maloj Lamljani tijekom dana i pratite ribolovne rezultate, a navečer da se zajedno zabavimo uz hranu i glazbu.

Generalni sponzor: Općina Kali

Sponzor: Okuma –Olivari d.o.o.

Medijski pokrovitelj: Praktični ribolov more

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...