Cestitka_Uskrs

30. rođendan klape Cambi slavi se u Arsenalu!

Ovaj petak 21.10.2016, s početkom u 20.00h Klapa Cambi proslavit će 30 godina uspješnog rada u ilirijinom Arsenalu, a gost večeri će biti vrhunski pjevač dalmatinskih šansona Tedi Spalato.

Svakim svojim nastupom klapa Cambi je vrhunskim izvedbama, pjevajući tradicionalne dalmatinske i zabavne pjesme, uspjela ostvariti sklad dalmatinske glazbene baštine i suvremenih glazbenih kretanja. 

‘Kriva karta’, ‘Ne more mi bit’, ‘Od zipke do križa’, ‘Moreš li razumit’, ‘Popucale rebatine’, ‘Kamena’, ‘Lipa moja’, najnovija ‘Noćas viruj zvizdama’ i još mnogi drugi veliki hitovi, Cambi su plasirali na u sam vrh klapske scene i donijeli im cijeli niz nagrada među kojima i čak 10 Porina. Cambi se može pohvaliti vrhunskim pjevačima u svojim redovima koji su jedinstvenom interpretacijom pjesmama dali prepoznatljivi Cambijev pečat koji publika cijeni i osjeća.

To su pokazali i prije pet godina kada su napunili splitski Poljud da bi s Cambijem proslavili 25. rođendan, a zatim dva puta i dvoranu Hypo centra u Zagrebu, zadarski Višnjik i riječku dvoranu Mladost.

Iskreno se nadam da će ovaj koncert svima koji budu u publici ostati u lijepoj uspomeni, a nama kao izvođačima to je sigurno trenutak koji ćemo pamtiti cijeli život. Krajem listopada ovaj jubilej klape obilježit ćemo koncertom u nama posebno dragom gradu Zadru, koji je oduvijek cijenio klapu Cambi i gdje smo imali mnogo uspješnih nastupa. U trideset godina kroz klapu Cambi prošlo je puno pjevača i svaki je od njih ugradio svoju kockicu u mozaik koji i dalje ostaje nedovršen i otvoren za nove pjevačke pobjede, za nove godine, zaključio je bariton klape Alen Babić.

Ulaznice su u prodaji na svim Eventim prodajnim mjestima, u agenciji Aquarius ili online preko Croatia Tickets.

Eventim: http://www.eventim.hr/hr/ulaznice/klapa-cambi-zadar-arsenal-912392/performance.html

Croatia Tickets: http://www.croatia-tickets.com/hr/event/klapa-cambi-slavi-30-godina-u-zadru

Ne propustite proslaviti 30-ti rođendan klape Kambi u intimnom interijeru Arsenala uz vrhunske izvođače!

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...