Cestitka_Uskrs

Antena Zadar i u rujnu najčitanija, u pripremi velika proslava 4. rođandana na Višnjiku

Statistički podaci koje za naš portal prikupljaju i obrađuju Google Analytics, Alexa i WordPress.com pokazuju da je naš portal, uvjerljivo, i u rujnu, unatoč neznatnom padu čitanosti – najčitaniji u regiji.

Ukupno smo tako zabilježili 158.522 jedinstvenog čitatelja te ukupno 2.804.912 pregleda stranica.

I dalje visoki postotak čitatelja našim sadržajima pristupa putem mobilnih telefona, njih 67,10 posto. Sa stolnih računala i laptopa Antenu Zadar čita 30,08 posto čitatelja, dok preostalih 2,10 posto otpada na posjete s tableta.

Naša Facebook stranica u trenutku pisanja ovog teksta broji 44.877 pratitelja, naš Instagram profil prati 5.756 pratitelja, a na Twitteru brojimo 1.675 pratitelja.

Viber chat

Zanimljivo je za dodati kako je Antena Zadar u posljednjih tjedan dana dostupna i na Viber Public Chatu, kao jedini medij iz Dalmacije i Zadra, a brojimo već više od 380 pratitelja koji svakodnevno ažurno primaju naše vijesti i informacije.

Četiri uspješne godine

Naš portal 15. ovog mjeseca slavi svoje 4 godine postojanja. Kako smo u posljednjih 12 mjeseci zabilježili 200 postotno povećanje čitanosti, a ista se na tromjesečnim rezultatima povećava iz kvartala u kvartal, nema razloga da i 5. rođendan dočekamo na vodećoj poziciji.

Prigodom proslave našeg rođendana, dan ranije, 14. listopada ćemo za poslovne partnere i suradnike na Višnjiku organizirat niz predavanja o medijima i marketingu, prirediti domjenak i druženje za sve relevantne osobe iz javnog, kulturnog i političkog života.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...