City Run Zadar 2016 – noćna utrka uz more od Puntamike do “Maraske”

U subotu 26.11.2016. u povodu dana Grada,  Zadar  će još jednom postati grad trčanja. Triatlon klub Zadar u suradnji sa Školom trčanja Zadar organizira noćnu uličnu utrku naziva  City Run Zadar 2016. Start i cilj utrke su na Puntamici  a trči se Obalom kneza Domagoja pa uz more Obalom kneza Trpimira do „Maraske“ i natrag, ukupnom duljinom staze 6 kilometara.

“Napravili smo utrku koju mogu otrčati svi rekreativci  bez većih problema pa se ovih 6 kilometara čini kao optimalna duljina ” – rekao je glavni organizator utrke Ivan Gobin, inače naš najbolji triatlonac i suorganizator niza utrka od kojih je najpoznatija utrka na ovim prostorima – Zadar Night Run.

“Prenijeli smo iskustva  stečena na Zadar Night Run-u i na ovu utrku što zasigurno znači vrhunsku organizaciju i top zabavu za sve sudionike! Sponzori su osigurali zanimljive i vrijedne nagrade za sudionike tako da će za svakog biti po nešto… Tombola sa vrijednim nagradama, lijepa medalja i majica za uspomenu za sve sudionike te vrijedni pokloni za one najbolje.”

Veliki je odaziv trkača (270 do sada prijavljenih) te će time ova trka biti uz “Zadar Night Run” jedna od najvećih trka  u godini u Zadru.

“Više od 200 trkača je za Zadar odličan odaziv iako utrku ne trče samo zadrani već imamo dosta prijava iz cijele Hrvatske. Tako su nam pristigle prijave iz  Rijeke, Šibenika, Splita, Zagreba… Ljudi sve više vide vrijednosti rekreativnog bavljenja sportom pa tako i trčanjem a ovakve utrke  su izvanredan cilj koji dodatno motivira i potiče ljude na predanost treningu i zdravom životu. Želja nam je da se na ovakve utrke odazove još veći broj naših sugrađana. ” – rekao je Jure Šango, voditelj Škole trčanja Zadar i suorganizator utrke City Run Zadar 2016.

Osim prave sportske atmosfere, dobre glazbe i utrkivanja ,trkače očekuje i after party!

Iako utrka starta 26.11.  u 18.00 h, prijaviti se može  do  utorka 23.11.2016.  u 18.00 sati i to preko web stranice utrke www.cityrunzadar.com  gdje se mogu pronaći i svi detalji o utrci. Startnina za utrku iznosi 75 kuna.

Još je samo 30 dana do utrke pa pozivamo sve zainteresirane da se prijave ali što je i najvažnije da trče, borave na svježem zraku, uživaju u prirodi  i pripreme se za ovaj sportski noćni spektakl!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...