Čudo u Moskvi; 19-godišnjakinja pala sa 17. kata, sletjela na Golf i – preživjela

Marina Lebedeva (19) pala je u Moskvi s balkona na 17. katu i – preživjela. U teškom je stanju, dok je susjedov Golf 3, koji joj je spasio život, za staro željezo. Marina je oko 6.30 ujutro pala s nebodera nakon svađe s dečkom, javlja britanski tabloid Daily Mail.

Svjedok je izjavio da je čuo vrištanje djevojke dok je padala s oko 55 metara visine, a zatim je vidio tijelo na krovu automobila.

“Samo se skotrljala preko krova na zemlju”, rekao je domar.

Dostavljači zvali hitnu

Otišao je po pomoć i usput zamolio dostavljače da pozovu hitnu pomoć.

U bolnici su izjavili da je zadobila višestruke prijelome kostiju, slomljenu kralježnicu i unutrašnje ozljede glave te je smještena na intenzivnu njegu. U policiji kažu da je istraga u tijeku.

“Marina Lebedeva nije ostavila oproštajno pismo, ali smo nakon razgovora s njenim rođacima utvrdili da je imala probleme u privatnom životu”, navode u policiji.

‘Glavno da je živa’

Ivan Kulakov, vlasnik Golfa proizvedenog 1997. godine, rekao je da su mu susjedi prenijeli da se djevojka cijeli vikend svađala sa svojim dečkom. Automobil je neupotrebljiv. “Metal je metal, ali je važnije da je ona preživjela”, kaže Kulakov. Marina je do nesreće pohađala predavanja na moskovskom Institutu za televiziju M.A. Litovčin. Njeni profili na društvenim mrežama ukazuju da je bila aktivna 15 minuta prije pada, prenosi Net.hr.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...