Društvo prijatelja Hajduka Zadar mora biti primjer drugima!

Tridesetak automobila stiglo je na parkiralište Pomorske škole na Poljudu u sklopu donatorskog krusela na poziv udruge Naš Hajduk, kako bi donirali sredstva u projektu otkupa dionica Hajduka. Oko 45 minuta se čekalo Zadrane, a potom je kolona od oko 150 navijača krenula prema Odjelu za članstvo, gdje se stvorio red svih onih koji su htjeli da se njihovo ime nađe na dresu voljenog kluba, piše Dalmatinski portal.

Tomislav Mikulić, projekt manager otkupa dionica od tvrtke Tommy, kazao je kako je iznimno zadovoljan odazivom i naglasio:

Nakon objave rezultata nastavlja se dobar trend. U prvom tjednu smo prikupili 1,3 milijuna kuna, a očekujemo da ćemo prvu ratu uspjeti izvršiti do 30. studenoga. Mjesta na dresu još ima i pozivam sve navijače da se priključe ovoj akciji.

U ime najbrojnijeg DPH, onog zadarskog, obratio se predsjednik Tin Žaja:

Osjećamo da mi kao najmasovnije društvo moramo biti primjer drugima i zato smo danas došli u velikom broju. Očekujemo da ćemo uspjeti realizirati ovaj projekt do kraja, postati vlasnici 25 posto dionica kluba, a nadam se da ćemo ići i sve do brojke od 100 posto.

Tajnik DPH Brela Ivan Tomaš je kazao da i oni žele biti primjer drugim društvima jer smatra da svi oni koji se osjećaju hajdukovcima trebaju sudjelovati u ovom projektu…

Posebno naglašavamo važnost društava prijatelja na području Dalmacije jer to je ona baza koja Hajduk čini ovim što jest. Projekt će uspjeti zato jer – jesmo.  

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...