Godina prekretnica za Antenu Zadar; Proslava 4. rođendana medijske kuće koja se širi na radijski i televizijski program

Od prijatelja naše medijske kuće, poslovnih partnera i čitatelja primili smo brojne čestitke za naš 4. rođendan. Hvala Vam.

Iako nije jubilarni, ovaj nam je rođendan posebno važan, obzirom da je upravo 2016. godina prekretnica naše medijske kuće.

Povodom toga organizirali smo slavlje u prekrasnom ambijentu VIP salona dvorane Krešimira Ćosića na Višnjiku. Sve relevantne osobe iz zadarskog javnog života svojim su dolaskom upotpunili naš rođendanski party, a za zabavnu atmosferu pobrinuli su se Trio Fešta i mladi, talentirani zadarski glazbenik Jure Brkljača sa svojim bendom.

Osim uživanja u dobroj glazbi i kako priliči jelu i piću, gosti su imali prilike poslušati interesantno predavanje predstavnika marketinške agencije Red Brick i veleučilišta Baltazar koji su nas upoznali s novostima na području marketinga i poslovanja. Za naše uzvanike organizirali su vrijednu nagradnu igru, a onaj najsretnije ruke dobio je besplatnu izradu digitalne strategije za tvrtku.

Možda smo još mladi, ali ne i mali. Posljednje statistike govore kako na mobilni pristup našem portalu otpada čak 67 posto posjeta.

Antena je u posljednjoj godini, gledajući zadnjih 12 mjeseci i uspoređujući ih s prethodnih 12, zabilježila čak 250 posto više posjeta, što nas posljednjih više od godinu dana svrstava uvjerljivo na mjesto regionalnog lidera.

Prema zrelom, okruglom, petogodišnjem jubileju gazimo velikim koracima.

Odnedavno smo u nakladništvu veliko britanske medijske korporacije Antenna Media Group Ltd.

Osim pokretanja radijskog programa za područje zadarske regije, jučer, 14. listopada u 10 sati, na satelitu TurkmenAlem započelo je testno emitiranje satelitskog televizijskog programa Antene Zadar. U narednim mjesecima u sve hrvatske domove televizija će ući putem IPTV platformi, a vrlo brzo i putem DVB-T multipleksa.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...