HAK: Jaka bura usporava promet na ulazu u Sveti Rok, vozi se uz ograničenje brzine

Zbog radova, na zagrebačkoj obilaznici (A3) kolona je između čvorova Buzin i Lučko u smjeru Bregane, a vozi se jednim trakom. Zbog olujnog vjetra dionica Jadranske magistrale (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene otvorena je samo za osobna vozila.

Na autocesti A7 između čvorova Orehovica i Šmrika, na dionicama Jadranske magistrale (DC8) Bakar-Novi Vinodolski i Senj-Karlobag, te na Krčkom mostu, zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na dionici Jadranske magistrale (DC8) od Novog Vinodolskog do Senja dodatno je zabrana za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Jak vjetar usporava promet na autocestama: A1 između južnog ulaza u tunel Sveti Rok i vijadukta Božići (ograničenje brzine 60 km/h) i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić, no autoceste su otvorene za sav promet.

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru i Lici. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Zatvorena je dionica državne ceste DC1 Udbina-Gračac, zbog radova, a obilazak je: Udbina (DC1)-Gornja Ploča (DC522)-Ličko Cerje (DC50)-Gračac (DC1). Od 11. listopada zatvara se i dionica Tušilović-Budačka Rijeka (od 17. km do 23 km). Obilazak za sva vozila: Tušilović-DC6-Vojnić- DC216-Kolarić-ŽC3290-Budačka Rijeka. Na dionici Budačka Rijeka-Grabovac (0.. km do 2 km) vozit će se jednim kolničkim trakom, naizmjence, uz regulaciju prometa semforima u zoni radova. Na autocesti A4 Zagreb-Goričan zbog radova je zatvoren priključni krak od Svete Helene prema Zagrebu, a obilazak je kroz čvor Sveta Helena.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...