donosi i mogućnost postavljanja fotografija

Instagram stiže i kao aplikacija za vaše Windowse

Arhiva, ilustracija
Tamni način

Korisnici Windows 10 računala i tableta više nisu ograničeni tek na web izdanje Instagrama gdje je praktički moguće samo gledati sadržaj. Instagram otkriva kako je app za ovu popularnu foto-društvenu mrežu spreman i za Windows računala.

Baš kako se od aplikacije to i očekuje, pored mogućnosti pregleda sadržaja, moguće je vidjeti i Instagram Stories, pristupiti postavkama profila, podijeliti sadržaj s drugima i sl., onako kako je to već moguće na izdanju za mobilno izdanje Windows 10 OS-a.

Instagram app za Windows 10 donosi i mogućnost postavljanja fotografija, no samo ako PC ili tablet imaju zaslon osjetljiv na dodir te stražnju kamericu. Na taj način je od slanja sadržaja isključen veliki broj osobnih računala i prijenosnika. Uz to, aplikacija je dizajnom osmišljena primarno za tablet računala, a na uobičajenim zaslonima i formatima ostavlja mnoštvo neiskorištenog bijelog prostora.

Kako prenosi dio medija koji se već poigrao s aplikacijom, ona se ruši i kada korisnik pokuša napraviti Instagram Story preko nje, a ako app ne otkrije stražnju kamericu na uređaju. Live Tile također nije potpuno funkcionalan, no eto, stvari se (kao) ipak kreću i u Windows 10 svijetu.

App je, javlja tportal, moguće preuzeti preko Windows trgovine aplikacijama, prenosi N1.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar