Iznaprosječno toplo vrijeme još danas, sutra promjena

Djelomice sunčano uz promjenljivu naoblaku te iznadprosječno toplo bit će u utorak u Hrvatskoj. Ujutro ponegdje magla, uglavnom u Slavoniji. Na sjevernom Jadranu i u Gorskom kotaru oblačnije uz mjestimičnu kišu, a navečer i u noći kiša se očekuje i drugdje u unutrašnjosti, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda Hrvatske (DHMZ) za danas, 25. listopada, donosi N1.

Vjetar slab do umjeren jugozapadni,u gorskim i sjeverozapadnim područjima s jakim udarima, a u Slavoniji jugoistočni. Na Jadranu umjereno do jako jugo. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 18 i 23, ponegdje i do 25 °C.

U srijedu će biti umjereno do pretežno oblačno, mjestimice s kišom, osobito u unutrašnjosti te na sjevernom i srednjem Jadranu. Na Jadranu su mogući i lokalni pljuskovi s grmljavinom. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočni, u gorju s jakim udarima, a u Slavoniji sjeverozapadni i sjeverni. Na Jadranu će zapuhati umjerena do jaka bura, podno Velebita u drugom dijelu dana s olujnim udarima, a još u početku u Dalmaciji jugo.

U unutrašnjosti temperatura uglavnom između 11 i 16, navečer i niža, na sjevernom Jadranu od 15 do 20, a u Dalmaciji između 17 i 23 °C.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...