KK Zadar pokreće tužbu protiv HKS-a!

KK Zadar ide u tužbu protiv Hrvatskog košarkaškog saveza, najavljeno je danas na konferenciji za medije koju su održali Branko Skroče, Boris Skroće i odvjetnik Rikardo Perković.

– Ključni problem je u tome što HKS ne želi registrirati naša dva igrača Kovačevića i Marića, iako smo mi sve potrebne dokumente predali na vrijeme. Nikakav odgovor nije došao. Ne poštuju zakon RH, već slušaju FIBA-u. Zato ćemo ovo riješiti pravnim putem – kaže Boris Skroće.

Nismo napravili nikakav propust. Agenti su nam rekli da smo dobili slobodne igrače, igrače za koje ne trebamo tražiti izlazno pismo. Onda su krenuli problemi, kazao je Branko Skroče napomenuvši kako je KK Zadar dobio zabranu registracije igrača od strane FIBA-e zbog blokade kluba i neisplate dugova prema nekim igračima.

Riječ je o tri, četiri igrača za koje nemamo novac u smislu crnih fondova. Znači situacija kakav je bila prije šest mjeseci, bit će ista i za 6 mjeseci. Razgovarao sam osobno s ljudima iz HKS-a, objašnjavao im kako je ovo omča oko vrata KK Zadru, kako će nas to ugušiti. Unatoč tomu, apsolutno nikakve intervencije prema FIBI nisu poduzete…, zaključuje.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...