Libretići imaju novi videospot!

Danas je svjetlo dana konačno ugledao i treći video – uradak zadarskog Dječjeg zbora Libretići, i sve to u produkciji Dječje televizije, jedine takvoga formata u Hrvatskoj koja proizvodi i emitira programe namijenjene upravo i isključivo – djeci.

Radi se o pjesmici pod nazivom “Hrabar kao miš”, a spot je sniman u studiju Dječje tv u svibnju 2016. god.

– Budući da se nalazimo na Top listi Dječje televizije s već dvije pjesme, “Prva ljubav to je”, koja je već osvojila titulu Hita ljeta i ima sjajne šanse da postane i Hitom godine (možete svakodnevno glasati za što bolji plasman na 0615262), a “Zadarska bajka” (0615273) nam se trenutno nalazi na visokom sedmom mjestu, u konkurenciji zborova iz čitave zemlje, naša skladba “Hrabar kao miš” je objavljena kao svojevrstan bonus u programu koji će se redovito emitrati na CMC- ju, Rtl kockici, Klasik tv – u, Jabuci tv – u itd., no neće biti dijelom Top liste.

Jako smo ponosni na ovu skladbu jer nosi lijepu, univerzalnu poruku koja djecu uči plemenitosti i odvažnosti te kako je ponekad sasvim uredu biti ludo hrabar ako su u pitanju osobe koje voliš i njihova dobrobit, ako su ciljevi ispravni, i da u pružanju ljubavi nikada ne bi smjelo biti kalkuliranja niti kompromisa. Svi smo se mi nekada u životu osjećali poput našeg mišića iz pjesmice, ali glavno pitanje glasi jesmo li pogledali u oči vlastitom strahu i potom neustrašivo preuzeli “ulogu” slona, ili smo se “pomirili sa sudbinom” i ostali mali, neznatni, tihi i neprimjetni jer nam je tako lakše i jednostavnije, ali samo u kratkoročnom smislu….

Mi naše LIBRETIĆE učimo upravo pomjeranju vlastitih granica te da su ljubav prema bližnjemu, odanost, vjera i lojalnost najvažnije mjere pomoću kojih se promatra i vrednuje svijet oko sebe.

Ilustracije za spot su izradile njihove vrijedne malene ruke, a u ulozi mišića i bake našli su se Luka Šunić i Nika Rudić. Veoma smo zadovoljni angažmanom čitavoga Zbora u pjesmi – divno su je prenijeli u spotu: kroz pjevanje, u glumačkom smislu, u pokretu, veselju i radosti. – rekli su nam umjetnički voditelji LIBRETA i autori skladbe, Ivana Begović Habuš i Dinko Habuš, dok je za aranžmanski dio posla te za snimanje u studiju bio zaslužan Renato Babić.

A daljnji planovi?

– Toliko su veliki, lijepi, zanimljivi i brojni da za sada još ništa ne bi otkrivali. Ali budite uvjereni kako za vas u ovoj školskoj godini pripremamo još pregršt iznenađenja! Prvo će biti najavljeno vrlo brzo, za oko mjesec dana!” – na kraju su nam poručili Ivana i Dinko.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...