Lungo se obratio članovima SDP-a: “Ovo je pravi trenutak za novi početak u SDP-u”

Duško Polovina Lungo, jedan od kandidata za predsjednika SDP-a, poslao je pismo članovima te stranke tražeći njihovu podršku, donosi Dnevno.

Kako ste već mogli saznati, odlučio sam se opet kandidirati kako za predsjednika SDP-a, tako i za Predsjedništvo i za Glavni odbor stranke. Moram priznati da se u odnosu na prošle unutarstranačke izbore osjeti blagi napredak u smislu demokracije u stranci jer sam ovaj put dobio pristup podacima naših županijskih, gradskih i općinskih organizacija, a što mi je i omogućilo kontakt s Vama. Obraćam Vam se iskreno i u želji da prepoznate moje dobre namjere a i potrebu da se jednom običnom članu kao što sam ja pruži prilika da aktivno, a u suradnji s Vama, mijenja i diže stranku iz temelja koji su trenutno očigledno poljuljani, piše Polovina.

Kako bismo u toj namjeri i uspjeli neophodno je poštivati demokraciju. Međusobno uvažavanje aktivnim slušanjem i argumentiranim uzvraćanjem je važno za uspjeh kako u životu, poslu i bilo čemu drugom tako i u političkom svijetu. U tom dijelu smo trenutno jako slabi ali nikad nije kasno pa tako smatram da je ovo pravi trenutak za novi početak u SDP-u. Krenimo od toga da se svim kandidatima daju jednake šanse pa Vas tako ljubazno pozivam da u svojim stranačkim prostorijama date mogućnost našim članovima da daju svoj potpis podrške za kandidature svih kandidata pa tako i moje kako slijedi: 1. Predsjednik; 2. Predsjedništvo; 3. Glavni odbor, piše Polovina, koji je članove na kraju pozdravio “srdačno i drugarski”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...