Pernar u Saboru: “Dvoranu Višnjik izgradili su vanzemaljci!”

Ljudska ruka to ne može napraviti. Oblik, veličina, moderni materijali… sve to je dokaz da su dvoranu Višnjik izgradila vanzemaljska bića, danas je u Saboru zaključio Ivan Pernar, zastupnik stranke Živi zid, citirajući članke Wikipedije na tamilskom pismu te nebrojene YouTube izvore.

Zadar je također poznat po tome da njime vladaju takozvani Iluminati i NATO poslušnici, američke sluge svjetske cionističke zavjere. Trebaju vam dokazi? Pa pogledajte samo ključna rasna obilježja njihovog gradonačelnika Kalmete, nastavio je Pernar po Zadru zaključivši kako nijedan njihov kandidat nije prošao u Sabor na području IX. izborne jedinice jer su Zadrani, ali i ostali stanovnici spomenute jedinice, “udbaško-ustaške, židovsko-nacističke, masonske, genetsko manipulirane i chemtrailsom-prskane američke sluge”.

Pernaru je potom oduzeta riječ na što se glasno pobunio istaknuvši još jednom da se protiv njega provodi sustavna cenzura.

NAPOMENA: Članak je objavljen u rubrici “Ponoćni dnevnik” koja je namijenjena isključivo satiričkoj zabavi. Svaka sličnost sa stvarnim osobama ili događajima slučajna je.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...