Cestitka_Uskrs

Plesna udruga Gesta slavi 15 godina uspješnog rada i poziva na audiciju

“Plesna udruga Gesta ove godine slavi 15 godina uspješnog rada na području izvedbene umjetnosti. Iz Gestine radionice izašlo je 37 autorskih cjelovečernjih predstava za djecu i mlade,ali mnogi koji su pogledali bar jednu Gestinu produkciju rekli bi i za odrasle.

Kao umjetnički voditelj od samog osnutka Geste vođena ciljem da ples i izvedbenu umjetnost želim približiti svima koji je žele učiti,misao vodilja je od uvijek bio autorski put koji neće zadovoljiti samo djecu plesače i njihove roditelje,već i ostalu publiku.

Gesta je stoga od samog osnutka nakon vrlo malog perioda uz svoj plesni kolaž dodala i dramski i već dugo njeguje specifičan plesni izričaj koji je prepoznatljiv publici koja prati naš rad. Gesta je ansambl koji njeguje različite plesne izričaje,ali i razne žanrove plesno-dramskih predstava. Tako smo imali prilike izvesti musical, bajku, dječju komediju, basnu i time svaki put publiku prije samog početka predstave ostavljamo u isčekivanju,a nakon predstave u oduševljenju.

Gesta je proglašena za rekorderom po posjećenosti predstave za 2015. godinu u Hrvatskom narodnom kazalištu što nam je dodatan motiv da nasu predstavu izvedemo još nekoliko puta.

Ove godine božićna produkcija je najavljena za 19.12.2016 u Hnk-a Zadar za koju sada tražimo glumce dječake i djevojčice od 9 do 14 god.

Prijave mogu slati na naš broj mobitel 091 510 2856 do 17.10.2016.

Radujemo se novoj produkciji i suradnji sa mladim glumcima”, poručuju iz Geste.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...