Pošta vas prisiljava da po pošiljke odlazite u Gaženicu? Niste jedini, no – nemate se kome žaliti!

Ako ste zamijetili da se na ostavljenim žutim ili bijelim papirićima, koje vam je zbog odsustva iz stana ili kuće ostavio vaš poštar, više ne nalazi adresa poštanskog ureda na Relji već stoji adresa Ulica Matije Škarića, očekuje vas promjena dosadašnjih navika.

Dakle, više po svoje pošiljke, zbog reorganizacije poslovanja Hrvatske pošte, nećete odlaziti u središnju poštu na Relji, kako ju je do sada nazivalo svekoliko pučanstvo, već ćete po isto odlaziti na već spomenutu adresu, na koju se preselilo većina poslovanja zadarske podružnice ove državne tvrtke.

Od 19. rujna većina našeg poslovanja preselila se s Relje u Gaženicu, a na Relji je baš kao i na Petrićima, primjerice, ostalo samo osnovno poštansko poslovanje u vidu poslovnice te sitna paketna distribucija za područje Relje i Poluotoka, doznajemo iz zadarske podružnice Hrvatske pošte.

U Gaženicu se preselio i cijeli vozni park s Relje, pa je parkiralište koje je do sada većinom u popodnevnim i noćnim satima koristio HP oslobodilo cijeli niz parkirnih mjesta, dakako, u korist građana okolnih zgrada, kako rezidencijalnih tako i poslovnih.

Osim što su novom poštanskom uredu pripali kvartovi Sinjoretovo, Dračevac, dio Crvenih kuća, Ričina pa sve do Bulevara, i sve tvrtke koje primaju pošiljke s obvezom preuzimanja u poštanskom uredu sada svoje pošiljke preuzimaju u Ulici Matija Škarića.

Neslužbeno, novom organizacijom nisu zadovoljni ni poštari ni poštanski djelatnici, no kako je ista “stigla odozgor” svi pa i djelatnici Hrvatske pošte istu moramo poštivati i istoj se prilagoditi.

Dakako, Gaženica je po svojoj naravi i zamišljena kao gradska poslovna zona pa je za očekivati kako će se baš tamo i u budućnosti seliti više ili manje ključne službe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...