Cestitka_Uskrs

Prekid nije uvijek rješenje! Evo 7 stvari koje umjesto njega trebate napraviti

Ponekad veza dospije u pogrešnu ulicu i čini vam se da izlaza nema – no, to definitivno nije istina, jer sigurno ima još par mogućnosti. Prekid veze vrlo je traumatičan za oba partnera, pa prije nego što se odlučite na tako nešto, isprobajte ovih sedam stvari …

Borba – ako još uvijek volite svog partnera i želite da vaša veza uspije, onda morate pokušati sve što je u vašoj moći ne biste li ju spasili. To znači privremeno postavljanje veze na sam vrh liste prioriteta i aktivno bavljenje istom.

Dnevnik o vašem partneru – potrošite malo vremena na vođenje dnevnika u kojemu ćete napisati sve razloge zbog čega volite partnera. Prisjetite se svih stvari zbog kojih je on posebna, predivna osoba koja zrači neodoljivom energijom.

Odustajanje – prekid veze nije uvijek odustajanje, ponekad je to jednostavno nešto što je neizbježno i nekada ta vrata morate zatvoriti kako biste mogli otvoriti nova.

Podrška – družite se s ljudima koji podržavaju vas kao par i koji jednako vole i vas i njega. Dopustite si podsjetiti se koliko je vaš zajednički život zabavan i divan. Ponekad je gledanje partnera kako blista u društvu i osjećaj pripadanja timu sve što vam je potrebno.

Razgovor s partnerom – možda je vrijeme da napokon iskreno razgovarate s partnerom o stvarima zbog kojih imate potrebu varati. Možda imate neriješene probleme koji vas sprječavaju da se vrati na pravi kolosijek. Ako vašem partneru takva ideja otvorene veze ne dolazi u obzir, vrijeme je da preispitate svoje prioritete i/ili vezu.

Romantika – možda su romantične igrice uprao ono što vam u vezi nedostaje. Vi i vaš partner otvoreno trebate razgovarati o tome što oboje želite, za čime tragate i oboje morate biti voljni isprobati neke nove, seksi stvari s vremena na vrijeme. Misterija, intrige i svježina za kojima tragate u preljubu mogli bi se kriti baš u vašoj vezi.

Savjetovanje – trebate li osobu koja će posredovati u razgovoru između vas dvoje, savjetovanje nije nimalo loša ideja. Ako ste oboje spremni i imate volju posvetiti se vezi, ali ne znate kako se nositi s određenim stvarima koje vas muče, savjetovanje bi moglo biti baš ono što vam je potrebno.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...