Proslava Dana škole Klasične gimnazije Ivana Pavla II.

U ponedjeljak 24. listopada 2016. održat će se proslava Dana škole Klasične gimnazije Ivana Pavla II. koja će započeti svetom Misom u katedrali svete Stošije u 8.15 sati, te će se nastaviti svečanom akademijom pod nazivom Sjećanje na Ivana Pavla II. – Papa u očima mladih. Nadbiskupovo predavanje započet će u 9.30 sati, a u 10 sati mladi iz Splita predstavit će nam svoj pastoralni projekt Splitsko nadzemlje. Sportski susreti počinju u 11 sati nogometnom utakmicom između profesora i učenika četvrtih razreda.

“Zadarski nadbiskup mons. dr. Želimir Puljić donio je Odluku o promjeni Dana škole, koji će se od ove godine slaviti na blagdan svetoga Ivana Pavla II., 22. listopada. Kako ove godine blagdan pada u subotu, Dan škole svečano ćemo proslaviti u ponedjeljak”, kažu u gimnaziji.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...