Starčevićanci i Ćorić bijesni: “Dvorski uoči lokalnih izbora ima plan povratka u HSP AS”

Nekadašnji čelnik zadarskoga HSP AS dožupan Rudolf Dvorski i dogradonačelnik Ivica Vlakić uhvaćeni su u Zagrebu na tajnom sastanku s predsjednikom glavnog stana Tomislavom Vlajnićem, članovima predsjedništva Miroslavom Penavom i Darijem Marenićom, javljaju iz stranke i sastanak potkrjepljuju fotografijama.

Dvorski se želi vratiti da može nastaviti ucjenjivati HDZ za fotelje u gradu i županiji jer je uvidio da mu preko Modesa to ne ide i da neće uspjeti ostvariti sve sto je uspio preko HSP AS ususret lokalnima izborima koji su blizu. Najveći apsurd je to što Modes osniva gradsku podružnicu dan nakon kovanja plana za povratak nazad. Sastanak je održan u restoranu Marijino zvono u okolica Zagreba, piše izvor priče.

Na svom facebook profilu na isto se osvrnuo i Pero Ćorić.

Slika govori tisuću riječi. Pokušaj neprijateljskog preuzimanja HSP AS u režiji Vlajnića i Marenića sa skupinom istomišljenika je u tijeku. Sastanak sa izdajnicima pravaštva i otimačima pravaških pozicija Dvorskim i Vlakićem održan je danas u Zagrebu u restoranu “Marijino zvono”…OZNA sve dozna!!!, napisao je.

rucak

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...