Tko je Zadranka Vesna Škulić koja želi mjesto šefa SDP-a?; Invalid i osoba koja je za Josipovića dvije godine radila bez naknade

U nedjelju je završila prijava kandidatura za izbor za prvog čovjeka SDP-a, nasljednika Zorana Milanovića koji će se održati 19. studenog.

Osim Dušana Polovine, Zadar ima još jednog kandidata, imenom nešto manje poznatu, ali već dugi niz godina politički aktivnu 55-godišnju upravnu referenticu koju pamtimo kao prvu osobu s invaliditetom koja je obnašala dužnost zastupnice u hrvatskom saboru te kao povjerenicu Ive Josipovića za osobe s invaliditetom.

Poznata je i po otvorenom pismu koje je uputila Đuri Glogoškom, a u kojem je, između ostalog, napisala “svoju bahatost zamijenite odgovornošću. Ne budite taoci političkih ambicija koje netko ne zna ili ne želi izraziti demokratskim putem”.

Svoju je kandidaturu najavila preko društvene mreže te je o sebi napisala:

Udovoljavam svim uvjetima: žensko sam, osoba s invaliditetom, socijalno sam osjetljiva, bila sam zastupnica dva mandata, volontirala u Uredu Predsjednika Republike dvije i pol godine bez kune naknade, borila se i borim za načela socijaldemokracije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...