Tornado se pita “Di su pare?”, istoimena Facebook stranica poduprla njihove napore

Udruga navijača Tornado danas poziva sve Zadrane i zaljubljenike u zadarsku košarku i zadarski sport, KK Zadar i sve one koji žele neke promjene u gradu na okupljanje, korteo i prosvjed protiv uprave košarkaškog kluba, odnosno Borisa Skroće, Branka Skroče i svih odgovornih za stanje u klubu.

Svaki pravi Zadranin će se naći na Narodnom Trgu, u Petak u 16 sati i reći:“dosta„ Dosta je bilo krađe i potkradanja KK Zadar, dosta je bilo bogaćenja na račun kluba, dosta je bilo nesposobnosti i laganja iz redova KK Zadar i dosta su se gradski oci i njihove marionete u direktorskim foteljama igrali s našom svetinjom, napisali su iz Tornada u svom proglasu.

Njihove napore pozdravili su i iz najpopularnije domaće Facebook stranice “Di su pare?”, podijelivši fotografiju njihovog grafita na svojemu zidu. Fotografija je u kratkom razdoblju pokupila pozamašan broj “lajkova” koji će, kako se čini, i dalje rasti što je dokaz podrške cijele Hrvatske naporima Zadrana.

KK Zadar igra protiv GKK Šibenika danas u 18 sati, ali svakako u 16 sati budite na Narodnom trgu i pokažite upravi kluba da želite promjene i da porazi i tijesne pobjede kakve je Zadar nanizao svakako nisu prihvatljive. Ostavljamo za kraj još izjavu trenera Matulovića pred sraz s rivalom Šibenikom.

Sastali smo se [s navijačima] nakon poraza od Cedevite. Zamolili su nas da ovu utakmicu odigramo iznad svojih mogućnosti. Uvjetno rečeno rekli su nam oprostiti prethodne poraze, samo da dobijemo Šibenik. Baš zato mi nije jasan sutrašnji prosvjed i tko stoji iza njega. Poziv nema potpis, pa i ne bih želio puno komentirati…, kaže Matulović.

No kome oprostiti? Igračima i treneru ili cijeloj klupskoj garnituri? Svoju volju iskažite danas u 16 sati.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...