provale i krađe tijekom vikenda

U Maslenici provaljeno u poštanski ured, s groblja u Visočanima i Dračevcu ukradeni kipovi i vaze

Arhiva, ilustracija
Tamni način

U noći s petka na subotu, u Benkovcu, nepoznati je počinitelj provalio u kiosk u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio sokove i slatkiše ukupno vrijedne nekoliko tisuća kuna.Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U noći s petka na subotu, u Maslenici, nepoznati je počinitelj provalio u poštanski ured te otuđio novac. Materijalna šteta biti će naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U noći s petka na subotu, u Turnju, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio cigarete i alkoholna pića ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, s groblja u Visočanima i na Dračevcu, nepoznati su počinitelji otuđili brončane kipove i vaze vrijedne više desetaka tisuća kuna.Protiv nepoznatih počinitelja se podnose kaznene prijave Državnom odvjetništvu. U subotu, na Obali kneza Trpimira u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u čamac u vlasništvu 43-godišnjaka te otuđio ronilačka odijela vrijedna nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar