Cestitka_Uskrs

U Maslenici provaljeno u poštanski ured, s groblja u Visočanima i Dračevcu ukradeni kipovi i vaze

U noći s petka na subotu, u Benkovcu, nepoznati je počinitelj provalio u kiosk u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio sokove i slatkiše ukupno vrijedne nekoliko tisuća kuna.Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U noći s petka na subotu, u Maslenici, nepoznati je počinitelj provalio u poštanski ured te otuđio novac. Materijalna šteta biti će naknadno utvrđena, a protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

U noći s petka na subotu, u Turnju, nepoznati je počinitelj provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva te otuđio cigarete i alkoholna pića ukupne vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda, s groblja u Visočanima i na Dračevcu, nepoznati su počinitelji otuđili brončane kipove i vaze vrijedne više desetaka tisuća kuna.Protiv nepoznatih počinitelja se podnose kaznene prijave Državnom odvjetništvu. U subotu, na Obali kneza Trpimira u Zadru, nepoznati je počinitelj provalio u čamac u vlasništvu 43-godišnjaka te otuđio ronilačka odijela vrijedna nekoliko tisuća kuna.

Protiv nepoznatog počinitelja podnosi se kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...