Veliki Ronaldo: “Trebamo biti iskreni, mi ne možemo zamijeniti Luku Modrića”

U svlačionici smo razgovarali o tome kako možemo postati prva momčad koja je uspjela uzeti uzastopne naslove u Ligi prvaka, otkrio je Ronaldo, prenosi Goal.hr.

Real Madrid je naslov La lige posljednji put osvojio 2012. godine, a Cristiano Ronaldo je naglasio važnost osvajanja domaćeg trofeja ove sezone.

“Klub poput Reala ne može biti predugo bez naslova prvaka Španjolske. To je natjecanje u kojem moramo biti konstantniji, uvjereni smo da ove sezone možemo osvojiti prvenstvo,” rekao je Cristiano Ronaldo Marci,a  potom poručio kako neće biti jednostavno pobjeđivati bez nekoliko važnih ozlijeđenih igrača.

Nismo ništa jeli, sat i pol smo se vozili autobusom na svaki trening i utakmicu, a 15 igrača se vratilo s puta otrovano hranom!

“Trebamo biti iskreni, potrebni su nam kvalitetni nogometaši. Teško je zamijeniti Modrića,Ramosa i Casemira, ali Real je snažan i ima dobre igrače koji mogu igrati na visokoj razini,” rekao je Ronaldo za Marcu.

“U svlačionici smo razgovarali o tome kako možemo postati prva momčad koja je uspjela uzeti uzastopne naslove u Ligi prvaka. Naravno da će biti teško, očigledno postoji razlog zašto nikada niti jednoj momčadi to ranije nije uspjelo,” zaključio je Ronaldo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...