14-godišnji Paulo bori se s teškim oštećenjima bubrega, pomozimo mu!

Paulo ima četrnaest godina i iz Banja je, s otoka Pašmana, a treba našu pomoć, piše PortalBiograd. Od najranijeg djetinjstva bori se s teškim oštećenjima bubrega, neprestano boraveći po bolnicama u Zadru i Zagrebu.

No funkcija bubrega sve je slabija i nužno je presađivanje bubrega u zagrebačkom KBC Rebro. Posljednji Paulovi nalazi u rujnu su bili toliko loši da je hitno prebačen u Zagreb i podvrgnut operaciji.

Pohađanje srednje škole u Zadru Paulu je zbog navedenih okolnosti onemogućeno do daljnjega. Banjci i Pašmancu su i do sada već pokretali humanitarne akcije za Paula ipomoć Paulovoj obitelji u kojoj je samo otac zaposlen.

Inicijativu za organizaciju humanitarnog koncerta „Darujmo pjesmu za Paula” ovaj put pokrenula je Osnovna školaVladimir Nazor u Neviđanima,škola koju je Paulo pohađao.

Humanitarnim koncertom žele financijski pomoći Paulovim roditeljima, jer Paula nakon zadnje operacije očekuju stalne kontrole u Zadru i Zagrebu, što iziskuje velike troškove.

Pomoći možete osobnim dolaskom na humanitarni koncert za Paula, na kojem će nastupiti kvalitetni hrvatski glazbenici, kao što su Marko Škugor, Ivica Sikirić Ićo, Ivan Županović i Klapa Munita. Humanitarni koncert će se održati u Neviđanima 16. studenog 2016. godine s početkom u 19 sati.

Sponzori su koncerta Općina Pašman, U.O. Dolac, restoran Zrinski i pizzeria Maslina, a medijski pokrovitelj Radio BnM. Pokažimo još jedno veliko srce, pomozimo Paulu i njegovoj obitelji!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...