HIT komedija “Zlatni lančić od bižuterije” drugu subotu stiže u Arsenal!

Andrija Milošević, poznati crnogorski kazališni, filmski i televizijski glumac koji je potvrdio svoju popularnost vrlo gledanom serijom „Andrija i Anđelka“ ima i svoju hit monokomediju ”Zlatni lančić od bižuterije” koja već duže vrijeme nasmijava publiku širom regije, tako će i Zadrane u subotu, 3. prosinca 2016. u 20 sati.

Ulaznice u pretprodaji možete kupiti od na prodajnim mjestima Tisak medije Supernova, Caffe bar La Bodega, TIC Zadar te na svim prodajnim mjestima sustava Ticketshopa, te preko interneta na www.ticketshop.hr

Tridesetpetogodišnji Crnogorac Kostadin /Lale/ došao je u Beograd pun nada i očekivanja. Studira i pokreće razne biznise, naučen je cijeli život živjeti na tuđi račun. Dok je rodbine posuđuje, dok je djevojaka nada se. Ali, kao i svaki čovjek koji je zaljubljen u sebe i lagodan život odjedanput zaključi da su godine prošle, on školu nije završio, a svi biznisi koje je pokrenuo propali su.

Na kraju traži spas u braku sa bilo kakvom udavačom uz samo jedan uvjet: samo da je bogata. Lijepih djevojaka ima, ali njemu ne treba žena za zajednički život i ljubav nego žena koja će ga izdržavati… neka bogata… I naleti takva… On sav sretan, računa da je prevario i nju i njezine, međutim tako bogata obitelj ne bi bila bogata da ih takav kao on može lako prevariti.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...