Hit Miše Kovača svirat će na Marsu?

Ako je vjerovati napisima u medijima, na Marsu bi mogao zasvirati hit Miše Kovača “Poljubi zemlju”, piše Index.hr.

“Poljubi zemlju po kojoj hodaš, ne diraj sunce, sunce s neba”, stihovi su koji su osvojili ovaj dio Zemlje, a prema pisanju domaćih medija i NASA-u koja je navodno odlučila da će upravo pjesmu hrvatske legende pustiti na Crvenom planetu svom roveru.

Nakon što su neki domaći mediji prenijeli vijest o tome, kontaktirali smo suprugu šibenske legende Lidiju, no ona nam je rekla da niti ona niti Mišo nemaju više informacija o tome. Naime, oni nisu direktno komunicirali s agencijom, već su sve doznali od novinara.

Kći Miše Kovača, Ivana, također nam je rekla da je čula vijest, ali da nema više informacija o odluci NASA-e. Provjerili smo što o toj mogućnosti misle i hrvatski estradnjaci. Vijest o mogućoj Mišinoj pjesmi na Marsu je posebno razveselila Giuliana, koji nije skrivao svoje iznenađenje. “Ako je to ozbiljno, to je onda vrh vrhova. ‘Poljubi zemlju’ je odlična pjesma, ona ima i zemlju i sunce, ma sve! A i Mišo je to”, rekao nam je.

Na pitanje postoji li neka druga pjesma ili izvođač koji bi mogao također zasvirati na Marsu, kratko nam je odgovorio da ne. “Ovo je pun pogodak”, rekao je.

S njim se složila i Ivana Husar Mlinac. Podsjetimo, NASA je prije 12 godina na Mars poslala dva bespilotna robotska vozila, Spirit i Opportunity kojima su za dobro jutro iz kontrolnog centra u Pasadeni puštali pjesme. Dosad su se vrtile pjesme kultnih bendova, poput Rolling Stonesa, Beatlesa i Queena, a nizu glazbenih legendi možda će se pridružiti i Mišo.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...