Iako potraga za nestalim Cindrićem i dalje traje, sumnja se na najgore, sin ponudio sto tisuća kuna osobi koja ga pronađe

Potraga za 81-godišnjim Josipom Cindrićem koji je nestao 16. studenog na Velebitu i dalje je u tijeku. U akciju su uključeni pripadnici HGSS-a, službenici interventne policije, helikopter, potražni psi, obitelj i prijatelji nestalog, no budući da je od nestanka prošlo već šest dana, sumnja se na najgore. Podsjetimo, Josipu Cindriću izgubio se svaki trag nakon što je dovezao sina na paraglajding na području Libinja, a po povratku sin je zatekao samo njegov automobil. Sin, imenjak i prezimenjak, Josip Cindrić jučer je na svom Facebook profilu objavio kako nudi sto tisuća kuna nagrade osobi koja pronađe njegovog oca.

“Otac mi je nestao na Libinju ( paragliding tart, Ošćenica). U srijedu u 14 h 58 minuta je zadnji put viđen. Bio je okrenut licem prema moru. Nudim 100 000 kuna u kešu onom tko ga pronađe”, napisao je.

Ljubo Majica, zamjenik pročelnika HGSS-a Stanice Zadar, kaže kako su se u potragu, uz gorske spašavatelje Stanice Zadar uključili i oni s Orebića kao i desetak lokalaca.

– Pretražuju se rubne zone, ne gubimo nadu jer su zabilježene situacije u kojima bi nakon više dana pronašli osobu živu – kaže Majica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...