Incident u kafiću na Stanovima; Muškarac nasrnuo na vlasnicu optuženu za organizaciju lanca prostitucije

Jučer je u 14 sati kafiću u ulici Hrvoja Ćustića došlo do incidenta. Tamo je 42-godišnjak, navodno ničim izazvan, nasrnuo na 30-godišnju vlasnicu kafića, te ju ozlijedio nakon što je otišao iza šanka i ošamario ju. Osim mjere zabrane približavanja, muškarac je dobio i optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira.

Protiv spomenute vlasnice kafića Općinsko državno odvjetništvo u Zadru podignulo je početkom studenog optužnicu, a za četiri kaznena djela protiv spolne slobode prostitucijom. 30-godišnja A. B. iz Pridrage nalazila se na čelu lanca prostitucije, a seksualne usluge naplaćivale su se od 200 do 500 eura. Pružale su se u stanovima i na jahtama u Zadru i zadarskoj okolici.

Osim 30-godišnjakinje terete se još tri osobe sa zadarskog područja; 49-godišnji D.J., 35-godišnjak iz Biogada, S. L., te 30-godišnji E. R.

30-godišnjakinja i D.J. koji je optužen za pet kaznenih djela prostitucije, organizirali su pružanje seksualnih usluga koje je pružalo nekoliko djevojaka, a ona je i sama sudjelovala.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...