Islanđani se dive Modriću, a njegova jedina želja je da više nikada ne zaigra pred praznim tribinama

U subotnjoj utakmici protiv Islanda Luka Modrić još jednom je potvrdio koliko je važan hrvatskoj reprezentaciji, a igra s njim u sredini terena u drugom je poluvremenu bila puno bolja nego u prvom, piše tportal.

Hrvatski 31-godišnji veznjak možda je zbog ozljede koljena propustio utakmice protiv Kosova i Finske u listopadu, no nije htio i ovu iznimno bitnu protiv Islanda koju je naša reprezentacija pobijedila s 2:0, zahvaljujući golovima Marcela Brozovića.

Tek oporavljeni Modrić ušao je u drugom poluvremenu i odmah zavladao sredinom terena, a u nekoliko situacija islandski braniči ispadali su oko njega smiješni, jer mu nikako nisu uspijevali uzeti loptu, iako su ga pritisnuli uz aut liniju.

Imao je Luka i nekoliko netočnih dodavanja tijekom susreta, ali i jedan vrlo opasan udarac koji je Halldorsson uklopio. Sve u svemu, možemo reći da se vratio sa stilom i trener Reala Zinedine Zidane može biti zadovoljan.

Veći dio susreta smo igrali dobro i organizirano, no kada je u drugom poluvremenu ušao Modrić bilo nam je teško stvoriti posjed lopte, odao je počast hrvatskom veznjaku i izbornik Islanda Heimir Hallgrimsson.

Sljedeći ispit Lukine spremnosti bit će jako težak: gradski derbi protiv Atletica sljedeći vikend. Ne vjerujemo da će ga Čačić koristiti na prijateljskoj utakmici protiv Sjeverne Irske u utorak.

Modrić: Nadam se da je ovo zadnji put da igramo pred praznim tribinama

Tako smo se dogovorili da uđem u nastavku. Bilo je teško gledati s klupe, a lakše igrati. Odigrali smo dosta dobro s obzirom na uvjete i težak teren. Zabili smo dva lijepa gola i zasluženo smo pobijedili. Bilo je važno osvojiti tri boda, izjavio je veznjak Reala pa dodao:

Sigurno još nisam spreman za 90 minuta, ali kvalitetnih 45 minuta sada mogu odraditi. Dobro se osjećam, podižem svoju formu, no treba mi još utakmica.

Bili smo koncentrirani do samoga kraja, a vrlo je važno što nismo primili gol. Nadam se da je ovo stvarno zadnji put da igramo bez navijača, ovo nije nogometna atmosfera, zaključio je Modrić, a s njim se slažu i ostali nogometni akteri, ustvrdio je tportal.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...