Iznenadit će vas čije pjesme Justin Bieber pjeva pod tušem i koji mu je nadraži film

Puno je poznatih činjenica o Justinu Bieberu, od toga da je slavu počeo graditi kao zvijezda YouTubea, da obožava svog mlađeg brata i sestru, do toga da je imao turbulentnu vezu sa Selenom Gomez. No, postoji i cijeli niz nepoznatih detalja o ovoj zvijezdi koja će pred 17 tisuća obožavatelja u srijedu nastupiti u Areni Zagreb. Mentor i najveći uzor pop princu je glumac Will Smith s kojim se čuje barem jednom tjedno, a jedna od najboljih prijateljica mu je Kim Kardashian West.

Justin odlično priča francuski, a Rubikovu kocku može složiti za samo dvije minute. Zvali su ga glazbenim čudom od djeteta jer je sam naučio svirati gitaru, klavir i bubnjeve. Prije nego mu je Usher pomogao da potpiše prvi diskografski ugovor Justin je razmišljao o tome da se prijavi u show “American Idol” i da tako isproba sreću u glazbenoj industriji. Njegova tata je bio MMA borac i Justin je uz njega zavolio borilačke sportove, a u slobodno vrijeme i trenira boks.

justin

Za doručak jede pahuljice s voćem i to s borovnicama, a  sendvič ne može zamisliti bez majoneze i rajčica. U njemu se krije pravi romantik jer mu je najdraži film “Bilježnica”, a veliki je obožavatelj Disneyjevih crtića i filmova. Iako se o njemu stvorila slika bahate zvijezde Justin će za svoje obožavatelje napraviti sve. Najbolje o tome govori i činjenica da je kasnio na svoj koncert u Salt Lake Cityju jer je bio u posjeti obožavatelju oboljelom od leukemije.

Justin je klaustrofobičan i najviše se boji da bi mogao ostati zaglavljen u liftu ili nekom skučenom prostoru. Dok se tušira pjeva hitove Alanis Morissette i to najčešće pjevuši njen hit “Ironic”. Šopingiranje mu je drag hobi i kad nastupa u nekom gradu umjesto razgledavanja grada uvijek odabere odlazak u trgovačke centre kako bi nešto kupio,pa se nemojte iznenaditi ako ga prije koncerta u Areni Zagreb vidite kako šopingira u obližnjem trgovačkom centru, piše Večernji list.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...