Koš za koš; Obnovljeno igralište na Bilom Brigu

Nacionalni projekt obnove košarkaških igrališta Koš za koš vratio se u Zadar. Desetak dana nakon obnovljenog igrališta u Osijeku, tvrtka S event obnovila je igralište u zadarskom naselju Bili Brig. Igralište je obnovljeno brzo i efikasno te vraćeno na korištenje zadarskim basketašima u tišini.

„Sve je počelo ovdje. Na Bilom Brigu smo obnovili prvo igralište, a potom na njemu organizirali turnir čiji je pobjednik za nagradu dobio obnovu svog kvartovskog igrališta, pokazalo se susjednog . Dečki su se borili i izborili i što je najvažnije aktivno sudjelovali u realizaciji projekta. Na sebe su preuzeli odgovornost održavanja igrališta i kao takvi primjer su svima koji žele postati dijelom ove hrvatske sportske priče. Na ovaj je način Bili Brig u kratkom roku dobio dva obnovljena igrališta i tri nova koša“, rekla je direktorica tvrtke S event Zdenka Zrilić.

Najavila je i novu akciju u sklopu projekta.

„Zadar, Karlovac i Osijek već su ucrtani u našu Koš za koš kartu. Mreža se širi i idemo dalje. Sljedeći na redu je Zagreb u kojemu ćemo do kraja godine obnoviti jedno košarkaško igralište“, istaknula je Zrilić.

Podsjetimo, nacionalni projekt Koš za koš ima za cilj obnoviti derutna, napuštena i nesigurna košarkaška igrališta u Hrvatskoj. U nepuna dva i pol mjeseca obnovljena su četiri igrališta i postavljeno šest novih koševa u tri hrvatska grada. Želja je organizatora potaknuti lokalnu zajednicu i sponzore na uključivanje u projekt. Prvi rezultati pokazali su se već u Osijeku u kojem će Grad Osijek uložiti 150 tisuća kuna za obnovu i podizanje razine sigurnosti i kvalitete na 17 igrališta.

U projekt se možete uključiti i vi! Kontaktirajte tvrtku S event na [email protected].

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...