Nasadi d.o.o. u programu obilježavanja Dana grada Zadra

Povodom obilježavanja Dana grada Zadra i blagdana Svetog Krševana svečanosti se pridružuje i tvrtka Nasadi d.o.o.

U bogatom programu događanja tvrtka će sudjelovati sa organiziranim razgledavanjem gradskih perivoja – Perivoja Vladimira Nazora i Perivoja kraljice Jelena Madijevke za sve osnovne škole u periodu od 15. do 30. studenog 2016. godine (sukladno dogovoru sa školama).

Također za sve zainteresirane građane razgledavanje Perivoja biti će organizirano 19. i 20. studenog 2016. godine sa polaskom ispred Upravne zgrade tvrtke Nasadi d.o.o. u Perivoju Vladimira Nazora u 11.00 sati i 13.00 sati. Mnogi građani nisu upoznati sa zanimljivostima i ljepotama koje krije povijest perivoja, pa je ovo prigodan način da se uveliča Dan grada Zadra te upozna građane, a pogotovo naše najmlađe sa bogatstvom koje nas okružuje.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...