Opel MOKKA X Road Show u Zadru

U četvrtak, 10. studenog 2016. poseban je događaj u našem gradu – OPEL MOKKA X ROAD SHOW!!

Dođite na dan otvorenih vrata, pogledajte Opel Mokku u nekoliko različitih verzija motora i opreme. Provozajte se u modelu po Vašem izboru! Mi Vas častimo zakuskom i pićem , a Vi se počastite jedinstvenim iskustvom vožnje u novoj Mokki X!

Rezervirajte svoj termin za testnu vožnju ovog premium dizajn gradskog SUV vozila na 023/343-860 ili na [email protected] .

Ukoliko ste zainteresirani za kupnju automobila putem leasinga, stručni savjeti djelatnika iz UniCredita će vam zasigurno ponuditi najbolje riješenje uključujući i opciju 33-33- 33.

1. godinu – 33% uplate akontacije ili mogućnost zamjene „STARO ZA NOVO“

2. godinu – 33% leasing obrok (što predstavlja minimalan iznos zaduženja tj. financiranja za novo vozilo)

3. godinu – 33% ugovorenog ostatka vrijednosti (jer nakon isteka financiranja vozilo možete otkupiti ili ga vratiti)

Auto centar Mitrović na adresi Zagrebačka 94 u Zadru, omogućuje svakom vozaču kompletnu uslugu na jednom mjestu bilo da se radi o kupnji novog vozila, zamjene starog za novo ili mu je potreban popravak postojećeg vozila.

U sklopu centra posluje:

-Ovlašteni prodajno-servisni centar za Opel vozila

-Ovlašteni servisni centar za Opel, Chevrolet i Saab vozila

-Centar rabljenih vozila

-Prodajno- servisni centar za gospodarskih vozila

Ovlašteni servisni centar vozila omogućuje preciznu dijagnostiku modernog informatičkog i dijagnostičkog sustava, održavanje i radionički popravak vozila u rasponu od brzog servisa do usluge popravaka u limariji.

AC Mitrović kontinuirano ulaže u dodatna znanja prodajno-servisnih timova i maksimalno prati sve tehnološke novitete i servisne standarde proizvođača. Lokacija i kapaciteti radionice omogućuju lak pristup te brzu i kvalitetnu uslugu. U servisu je moguće obaviti sve vrste preventivnog, redovnog i korektivnog održavanja vozila. Za sva vozila starija od 4 godine u mogućnosti smo ponuditi posebne cijene na kupnju i ugradnju rezervnih dijelova i uslugu servisa. Posebna pažnja posvećena je poštovanju svih propisa i preporuka o zaštiti okoliša i zaštiti na radu uz garanciju kvalitete obavljenog rada i dijelova.

Ukoliko korisnici žele novo vozilo, u salonu su izloženi su uvijek najnoviji i uvijek najatraktivniji modeli vozila, a kupcima je omogućena potpuna i stručna usluga: informacije o modelima, preporuka vozila koje najbolje odgovara kupcima te odabir najpovoljnijeg načina kupnje vozila.

U sklopu poslovnog centra posluje i Centar rabljenih vozila sa ponudom rabljenih vozila i ponudom usluga kupnje, zamjene i otkupa, mogućnošću financiranja, izdavanja jamstva na vozila te mobilnog jamstva kao pomoć u slučaju kvara vozila, točenja krivog goriva i sl. Uz standardno plaćanje gotovinom u mogućnosti smo ponuditi i druge načine plaćanja, poput financiranja putem leasinga te putem kredita banaka, financiranje kreditnim karticama Amex i Diners do čak 60 rata.

Kupcima je omogućena uz uslugu “staro za novo” i zamjena vozila po principu “staro za staro”, odnosno kupci mogu svoje rabljeno vozilo ostaviti u zamjenu za drugo vozilo. Ukoliko kupci žele svoje vozilo zamijeniti, u mogućnosti smo ponuditi besplatnu procjenu vozila.

Termin servisa ili probne vožnje moguće je dogovoriti pozivom na broj telefona 023/343-860 ili na e-mail: [email protected]

Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...