Osnovana gradska organizacija MODES Benkovac – predsjednik Vice Brkljača

Dana 06.11.2016. godine, u prepunoj dvorani Vatrogasnog doma u Benkovcu, održana je izborna skupština gradske organizacije MODES Benkovac. Nakon imenovanja koordinatora za općine i gradove Zadarske županije, te veličanstvenog osnivanja gradske organizacije Moderne Demokratske Snage (MODES) za grad Zadar, uslijedila su itekako uspješna osnivanja i podizanja brojnih općinskih podružnica Moderne Demokratske Snage (MODES) diljem Zadarske županije, počevši od općine Sv. Filip i Jakov, Vrsi, Privlake i Novigrada.

Umrežavanje i širenje podružnica Moderne Demokratske Snage (MODES) diljem Zadarske županije pospješeno je osnivanjem još jedne gradske organizacije – i to podružnicom MODES Benkovac, kao drugim najvećim gradom na području Zadarske županije.

Protokolarni dio otvorio je izvršni tajnik MODES-a i dogradonačelnik grada Zadra, gospodin Ivica Vlakić dipl. ing., koji je uvodnim pozdravom i govorom okupljenom mnoštvu predočio sve veći značaj i jačanje Moderne Demokratske Snage (MODES) na općinskoj, gradskoj, županijskoj i nacionalnoj razini, kao i o važnosti izborne skupštine MODES-a u gradu Benkovcu.

Za predsjednika gradske podružnice Moderne Demokratske Snage (MODES) Benkovac jednoglasno je izabran gospodin Vice Brkljača, a za potpredsjednike gospoda Zoran Ledenko i Neven Jurjević. Novoizabrani predsjednik gradske podružnice MODES Benkovac, gospodin Vice Brkljača, zahvalilo se na ukazanom povjerenju i istaknuo kako će u narednim danima novoosnovanoj podružnici pristupiti još mnogo drugih članova i simpatizera, kako bi zajedničkim snagama polučili uspjeh u razvoju i prosperitetu grada Benkovca sa pripadajućim naseljima. Naglasio je kako će do sljedećih izbora podružnica Moderne Demokratske Snage (MODES) raditi na programima i razvojnim planovima grada Benkovca, kao i pripadajućih naselja.

Predsjednik Moderne Demokratske Snage (MODES) i dožupan Zadarske županije, gospodin Rudolf Dvorski, čestitao je svim izabranim dužnosnicima. U svom govoru osvrnuo se na djelovanje stranke, kao i cjelokupnom razvoju i napredovanju stranke, koja danas participira u vlasti i time predstavlja značajan čimbenik kao druga najjača stranka u gradu Zadru i Zadarskoj županiji, a okupljeni uglednici i članovi MODES-a su samo dokaz sve intenzivnijeg jačanja, umrežavanja i širenja stranke.
Upravo je podružnica MODES-a u Benkovcu daljnji dokaz kako sposobni, mladi i obrazovani ljudi prepoznaju značaj i važnost Moderne Demokratske Snage na ovim prostorima, kao i mogućnost cjelokupnog razvoja i djelovanja. Odlučnost članova novoosnovane podružnice MODES-a u gradu Benkovcu može poslužiti ostalim općinama i gradovima kao primjer preuzimanja odgovornosti u ovim teškim vremenima.
Nakon održane izborne skupštine Moderne Demokratske Snage (MODES) u gradu Benkovcu, u neformalnom druženju su dogovorena i najavljena buduća događanja i akcije, koje će biti organizirane pod okriljem Moderne Demokratske Snage (MODES).
Već i sama izborna skupština Moderne Demokratske Snage (MODES) u Benkovcu poprimila je humanitarni karakter, budući da su predstavnici spomenute podružnice novac namijenjen za domjenak prenamijenili za financiranje operacije dječaka Karla Kulaša iz Polače, koja bi se trebala održati u klinici Necker (Pariz, Francuska).
Predsjedništvo Moderne Demokratske Snage (MODES) Grada Benkovca:
Vice Brkljača – predsjednik

Zoran Ledenko – potpredsjednik

Neven Jurjević – potpredsjednik

Josip Krpina – tajnik

Stipe Kardum – rizničar

Hrvoje Klarica – član

Šime Josić – član

Mate Šegota – član

Andrija Bobić – član

Mile Brkljača – član

Ivica Šarić – član

Ante Čirjak – član

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...