Parni valjak održao obećanje koje je dao Splitu i cijeloj Dalmaciji

U punoj Spaladium Areni, popunjenoj do posljednjeg mjesta, Parni valjak, održao je obećanje koje je dao Splitu, ali i cijeloj Dalmaciji.

Napravili su spektakl, ali nisu napravili samo to…Parni valjak, svakako jedan od najvećih bendova u cijeloj regiji, najavio je da samo potpuno spremni i sigurni u cijeli koncept turneje, povodom 40 godina duge karijere, mogu napraviti, upravo ovo što su napravili. Produkcija, razglas i energija koju imaju, bila je na vrhuncu, u rangu svjetskih zvijezda, a publika željna dobrog zvuka ali itekako i njihovih najvećih hitova, od samog izlaska benda na pozornicu, dočekala ih je s velikim pljeskom.

Split je pokazao već prvim taktovima prve pjesme ‘Stvarno nestvarno’, da je upravo Parni valjak, bend za sve generacije, da se uz nih odrastalo i da uz njih odrasta i niz generacije koje su tek došle. Pjesma ‘Stvarno nestvarno’, nije slučajno odabrana da bude baš prva na njihovom repertoaru jer ovo što se dogodilo u Spaladium Areni bilo je stvarno, ali na trenutke jednostavno nestvarno predobro i tako puna tri sata.

Bend je nizao svoje već dobro znane hitove, a priznaju nam članovi benda, jedan od njima posebnih trenutaka, svakako je bio kada je cijela dvorana u jedan glas otpjevala najnoviju pjesmu ‘Opet se smijem’, pjesmu koja očito s razlogom već tjednima ne silazi s prvog mjesta nacionalne top liste. Svoju energiju i radost sa publikom u dvorani, podijelili su i prijatelji Parnog valjka, saksofonist Igor Geržina i Cordas Quartet.

Samo neki od komentara publike, ali i predstavnika medija bili su:

‘Godine im ne mogu ništa.’, ‘Ovo je Valjak u najboljem izdanju.’, ‘Ovakav Parni valjak još će dugo žariti i paliti.’, ‘Sjajan koncert dostojan samo najvećih.’

I sve je istina jer ovakav Parni valjak još će sigurno dugo žariti i paliti glazbenom scenom u cijeloj regiji, a već godinama svojoj publici pružaju samo najbolje. I za kraj ovakav sjajan koncert, s ovakvom produkcijom, s ovakvim povodom kakav je proslava 40 godina, ne smije stati samo na Puli i Splitu. Jednostavno ne smije !

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...