Podignuta optužnica protiv 7 osoba, na čelu lanca prostitucije bila je 30-godišnja A.B. iz Pridrage

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru podignulo je optužnicu protiv 30-godišnje A. B., vlasnice kafića na Stanovima, a za četiri kaznena djela protiv spolne slobode prostitucijom. 30-godišnja frizerka iz Pridrage nalazila se  na čelu lanca prostitucije, a seksualne usluge naplaćivale su se od 200 do 500 eura. Pružale su se u stanovima i na jahtama u Zadru i zadarskoj okolici.

Osim 30-godišnjakinje terete se još tri osobe sa zadarskog područja; 49-godišnji D.J., vojni umirovljenik, 35-godišnji vlasnik obrta iz Biogada S. L., te E. R., 30-godišnji dostavljač pizze.

30-godišnja vlasnica kafića i D.J. koji je optužen za pet kaznenih djela prostitucije, organizirali su pružanje seksualnih usluga koje je pružalo nekoliko djevojaka, a 30-godišnjakinja je i sama sudjelovala.

Na istoj optužnici zbog protuzakonitog ulaženja, kretanja i boravka u RH, drugoj državi članici, Europske optužen je i nezaposleni T.B., dok su zadarska frizerka I.Ć.(29), te autolimar J.V.(38) optuženi za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...