Sigurnost najmlađih; Predstava kazališta Drama Plus “Djeca u prometu” u režiji Vinka Radovčića

Devetu godinu za redom pripremala se tradicionalna akcija Jadranskog osiguranja “Vozači oprez! Djeca u prometu!” u sklopu koje se u prostorijama Jadranskog osiguranja upriličila izložba dječjih likovnih i literarnih radova na temu Moj put do škole kao i prigodno darivanje uz dječji program i predstavu kazališta Drama Plus “Djeca u prometu” u režiji Vinka Radovčića.

2016. godine oko 2000 djece diljem Hrvatske odazvalo se edukativnom projektu čija je glavna vodilja i cilj pored zabave i druženja naučiti djecu kako se sigurno ponašati u prometu.

Namjera projekta je ukazati na društvenu odgovornost cijele zajednice uz dodatan poticaj djeci, roditeljima, te posebno vozačima da zajedno odgovornim ponašanjem pripaze jedni na druge i podignu razinu sigurnosti svih sudionika u prometu.

Jadransko osiguranje s ovim je projektom iznova pokazalo da je uvijek u potrazi za malim zvijezdama, budućim kreativnim umjetnicima koji svake godine krajnje ozbiljno shvate svoj zadatak , te ulože puno truda i mašte kako bi crtežima pokazali što je za njih promet.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...