Skoro rasprodane karte za nastup svjetske zvijezde u petak u Zagrebu

Sonus predstavlja: WE LOVE SOUND ZAGREB w. Ricardo Villalobos
18. studeni 2016, klub The Best Venue Hall, Zagreb

Još je manje od tjedan dana preostalo do prvog klupskog nastupa u cijeloj našoj regiji, jednog od najbitnijih artista na svjetskoj elektronskoj sceni. Potražnja za ulaznicama je velika te je prvi kontigent rasprodan već u prvih tjedan dana.

Kupovina ulaznica je moguća putem Entrio online trgovine https://www.entrio.hr/event/sonus-presents-welovesound-ricardo-villalobos-ian-f-sergej-snooze-3634 i prodajnih mjesta. Trenutno je u ponudi paket ulaznica za 6 osoba po cijeni od 750 kn i pojedinačne ulaznice za 150 kn. Na ulazu ulaznica će iznositi 200 kn.

Ricardo Villalobos stvoritelj je nekih od najambicioznijih i otvoreno bizarnih elektroničkih konstrukcija u posljednjih 20 godina. Njegov najnoviji rad se može čuti samo na partijima vikendom, a njegova fizička izdanja su česta – nesvakodnevnih dužina i oblika.
Rođen u Čileu, odrastao u Berlinu, Villalobos ima vrlo interesantnu glazbenu priču: kultivirao je poseban zvuk prilično izravne tech-house glazbe ublažujući je sinkopiranim i latino ritmovima plaže. Tu je i veliki utjecaj ranih godina bendova kao što su Tangerine Dream, Kraftwerk i Depeche Mode, kao i prvih techno izdanja iz Detroita.

“Kada glazba povezuje ljude, bez obzira kakva je glazba, ona ima snažan iscjeljujući utjecaj na društvo”, govori Ricardo.

Njegov prvi album objavljen je na njemačkom Playhouse labelu 1994. godine, a već desetak godina label Perlon, gdje surađuje s rumunjskim prijateljima, definiraju njegovi prostrani i lutajući ritmički obrasci koji čine nedvojbeno poznati zvuk u svijetu moderne house glazbe. Godine 1988. prvi je puta svirao u klubu, naoružan svojom znatnom, širokom kolekcijom ploča. Nakon svog prvog putovanja u Ibizu 1995., Ricardo usvaja otok kao treći dom. Velik broj fanova obilazi svijet i prati njegove nastupe, zbog specijalnog zvuka koji ih odvodi na čarobna putovanja.

Villalobosov najdraži kanal komunikacije je glazba: “To je jezik, kao da razgovara s vama i približava vam se, na što uslijedi emocionalna reakcija”.

Po prvi put u Zagreb, 18. studenog 2016. Sonus Festival dovodi čovjeka koji je glazbena kategorija za sebe i česti segment biografije najpoznatijih svjetskih DJ-a. Ne propustite!

Drugi We Love Sound event u Zagrebu bit će ujedno i proslava 15 godina postojanja Klubske scene, jednog od najpoznatijih hrvatskih portala koji prate elektronsku glazbu u regiji i svijetu.

Uz Ricarda, 18. studenog, nastupit će i Ian F. iz Slovenije, jedan od vlasnika Colours Music etikete i party brenda, te domaća podrška, Sergej Snooze, osnivač zagrebačkog kluba Sirup.

Pratite novosti vezane za We Love Sound Zagreb na socijalnim mrežama

FB event: https://www.facebook.com/events/1787559294851679/

Instagram: https://www.instagram.com/welovesound/

Facebook: https://www.facebook.com/insoundwetrust/

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...