U Zadru se za „kvadrat“ stana u prosjeku tražilo 1797 eura

Unatoč mjesečnom padu od 1,3 posto, najviše cijene stanova tijekom listopada su zabilježene na području Dubrovnika gdje se za „kvadrat“ u prosjeku tražilo 3062 eura. Korak iza njega našla se Opatija u kojoj je prosječna tražena cijena iznosila 2974 eura po metru kvadratnom, što je tek 0,2 posto manje no mjesec ranije.

Cijene stanova više no u brojnim drugim gradovima tijekom listopada su zabilježene i u Splitu gdje je cijena metra kvadratnog bila 2216 eura, te u Umagu 1949 eura. Porast cijena tijekom listopada je zabilježen u Zadru u kojem se za „kvadrat“ stana u prosjeku tražilo 1797 eura što je 0,6 posto više no mjesec ranije.

Na drugom kraju Hrvatske zabilježene su potpuno drugačije, te mnogo niže cijene. Tako se, prema podacima oglasnika Crozilla.com, unatoč najvećem mjesečnom porastu cijena od 2,8 posto, u Sisku za „kvadrat“ stana u prosjeku tražilo 728 eura. U Bjelovaru je prosječna tražena cijena metra kvadratnog iznosila tek 769 eura, a u Osijeku 948 eura.

Podaci oglasnika za nekretnine Crozilla.com pokazali su kako su se tijekom listopada najviše pretraživali stanovi na području Zagreba, Splita, Zadra, Osijeka i Pule.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...