Upozorenje HAK-a; Kolnici su mokri i skliski, zbog razminiranja zatvorena A1

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Gorskom kotaru i na sjevernom Jadranu, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK)

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Lici i u unutrašnjosti, te na autocestama A1 između Zagreba i čvora Bosiljevo, između tunela Mala Kapela i čvora Gospić, A3 Bregana-Lipovac između Bregane i Zagreba, A4 Goričan-Zagreb između Goričana i Varaždina, A5 Đakovo-Sredanci i na A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Bosiljevo i Kikovica.

Zbog prometne nesreće na autocesti A1, između čvorova Šibenik i Vrpolje (na 329.km) u smjeru Zagreba, vozi se usporeno uz ograničenje brzine 40 km/h.

Zbog razminiranja uz autocestu A1, danas (25. studenog) od 08:00 do 15:00 za sav se promet zatvara dionica između čvorova Sveti Rok i Zadar II, u oba smjera. Obilazak je državnim cestama preko Gračaca i Karina (DC50, DC27 i DC502). Radovi će trajati svakodnevno do 10. prosinca, a u slučaju loših vremenskih uvjeta radovi se odgađaju.

Zbog radova, kroz tunel Mala Kapela , na autocesti A1 , u smjeru Dubrovnika, vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine 60Km/h. Granični prijelaz Županja zbog radova će biti zatvoren za sav promet, danas, 25. studenoga od 7 do 18 sati.

Zbog nepovoljnih vremenskih prilika u prekidu su katamaranske linije Ubli-Vela Luka-Hvar-Split, Korčula-Hvar-Split i brodska linija Mali Lošinj – Unije – Susak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...