Uvjerljiva pobjeda HDZ-a na izborima za mjesne odbore u Općini Preko

Na izborima za mjesne odbore u Općini Preko kandidacijske liste Hrvatske demokratske zajednice ostvarile su uvjerljive pobjede u čak šest od osam mjesnih odbora.

Prema službenim rezultatima, lista HDZ-a apsolutnu je pobjedu ostvarila u svim mjesnim odborima na otoku Ugljanu – Preko, Poljana, Sutomišćica, Lukoran, Ugljan te na otoku Rivnju, stoga će u tim mjestima svi izabrani članovi i predsjednik Vijeća Mjesnog odbora biti s HDZ-ove liste. Na otoku Sestrunju pobjedu je odnijela nezavisna lista Nenada Šužberića, a na Ošljaku lista predvođena SDP-om.

Sukladno rezultatima izbora, izabrani članovi Vijeća Mjesnih odbora međusobno će izabrati predsjednike i druga tijela predviđena Statutom Općine Preko na konstituirajućim sjednicama koje će sazvati općinski načelnik.

Predsjednik Općinskog odbora HDZ-a Jure Brižić istaknuo je zadovoljstvo rezultatima na provedenim izborima, te je zahvalio biračima što su dali povjerenje lokalnoj politici HDZ-a u mjestima Općine Preko…

Zahvaljujem svima koji su sudjelovali na ovim izborima i čestitam izabranim kandidatima. Iz ove naše pobjede vidljivo je kako su mještani prepoznali rad općinske vlasti predvođene HDZ-om s ciljem boljitka svih mjesta naše općine, a u tom ćemo smjeru i nastaviti u idućem razdoblju. Za uzoran rad svih općinskih tijela nužna je dobra suradnja s mjesnim odborima i nadamo se kvalitetnoj suradnji s novoizabranim predstavnicima, poručio je Brižić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...