Velika adventska fešta u Pakoštanima; Lignjolov, biciklijada i zabavni program uz Marijana Bana i Diktatore

I ove godine Športsko ribolovno društvo Pakoštane organizira :
Veliku adventsku feštu LIGNJOLOV – 2. Otvoreno prvenstvo u lovu na lignje
koje će se održati 10. prosinca ( subota ) 2016. godine u centru mjesta Pakoštane.
Ovogodišnji Lignjolov bit će još sadržajniji i bogatiji u odnosu na prošlogodišnji koji je po broju prijavljenih ekipa od čak njih 78 te broju od 234 sudionika proglašen najuspješnijim prvenstvom u lovu na lignje u Hrvatskoj!
Uz bogat cjelodnevni program sa naglaskom na vaganje ulova i nagrađivanje pobjednika posebno ističemo večernji program uz gastro doživljaj gdje će cijelo mjesto kuhati, roštiljati, peči, pripremati kolače za sve sudionike i posjetitelje Pakoštana.
Od spize izdvajamo riblje specijalitete – friško ulovljene lignje na žaru, tunu na žaru, bakalar, rižoto….koji se kuhaju i pripremaju na otvorenome na desecima roštilja, velikih teča , tečica , velikoj tavi… a kojima ŠPR Pakoštane zajedno sa cijelim mjestom časti sve posjetitelje a zabavu će dodatno zagrijati koncert Marijana Bana i Diktatora.
U potporu su uključeni svi: Općinu Pakoštane, TZO Pakoštane, obrti, ugostiteljski i turistički subjekte a posebno ističemo naše mještane Pakoštana koji sa iščekivanjem očekuju ovogodišnji Lignjov , koji se prometnuo u događaj o kojem se priča cijelu godinu.
Stoga Vas pozivamo da najavite i dođete na jedinstvenu adventsku feštu u našoj Županiji u čiju organizaciju je uključeno cijelo jedno mjesto. Adventski duh manifestaciji daje i činjenica da ista ima humanitarni karakter.

P R O G R A M

2. Otvorenog prvenstvo u lovu na lignje Pakoštane 2016.

9:00 – Priprema marende za sve sudionike
10:00 – Početak prijava za Lignjolov
11:00 – „ Božićno drvce pod morem“
12:00 – Dječja biciklijada „ Mali ribar“
13:45 – Zatvaranje prijava za lignjolov
14:00 – Isplovljavanje/ početak lova
17:30 – Povratak/ završetak lova
17:45 – Vaganje
19:00 – Večera / VELIKA FEŠTA OD SPIZE
20:00 – Zabavni program / Proglašenje pobjednika , dodjela nagrada, lutrija
Koncert: MARIJAN BAN I DIKTATORI

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...