Veterani vojne policije dovezli 4 kamiona i 2 automobila puna hrane i potrepština za socijalnu samoposlugu

Povodom Dana grada Zadra i blagdana sv. Krševana Zajednica udruga veterana vojne policije iz Domovinskog rata RH i Udruge veterana vojne policije sudionika Domovinskog rata Zadarske županije, danas je darivala Socijalnu samoposlugu.

Josip Adžić kazao nam je kako je nezahvalno govoriti o iznosu, ali i nepotrebno, jer sve što je dato dato je od srca, a vjeruje kako je riječ o zadovoljavajućoj količini hrane i higijenskih potrepština koja će itekako biti od pomoći najugroženijim stanovnicima naše društvene zajednice.

Dovezli smo četiri kamiona i dva osobna automobila puna hrane, od konzervi, brašna, sokova, tjestenine i svega ostalog do kojekakvih potrepština, kaže uz napomenu kako već skoro, za Božić, spremaju donaciju za Psihijatrijsku bolnicu Ugljan.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...