Zajednički trening dvojice velikana: Stipe Miočić i Mirko Filipović pokazali svijetu koliko su jaki hrvatski geni!

Nakon što je Stipe Miočić dočekao preko 1000 obožavatelja u trgovini sportske opreme Top Sport u zagrebačkom shopping centru Avenue Mall, održao je trening u Core Gymu u zagrebačkom naselju Zapruđe gdje je sudjelovao u ekskluzivnom intervjuu za 24sata.

Stipe je zatim sudjelovao na treningu s Mirkom Filipovićem kao što je to napravio i kada je bio prvi put u Hrvatskoj prije dvije godine. Mjesto je bilo poznato (Mirkova dvorana), lica poznata i atmosfera odlična.

Legende su ekshibicijski trening započele košarkom, zatim standardnim zagrijavanjem da bi prešli u parter. Prilikom laganog grapplinga Mirko i Stipe su razgovarali, šalili se i smijali, prepričavali događaje iz borbi i načine treniranja. Zatim su ušli u oktogon gdje su odradili još malo borbe u parteru da bi se za kraj zajednički fotografirali.

Atmosfera je bila zaista sjajna, a pošto Stipe naglašava da mu je Mirko idol ne sumnjamo kako je obojici ponovo bilo iznimno drago odraditi zajednički trening.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...