Cestitka_Uskrs

Božićna nepravda i diskriminacija u općini Posedarje; Sebi isplatili božićnice a Dječjem vrtiću – ne!

U božićno vrijeme darivanja mnoge općine i gradovi se odlučuju na domjenke, božićna druženja i isplatu božićnica svojim djelatnicima – osim u općini Posedarje, čije se vodstvo odlučilo na pomalo “nesportski” način ophođenja s djelatnicima iz vlastitih redova, upozoravaju iz stranke Modes.

Naime, predstavnici općine Posedarje očito rade razlike među svojim djelatnicima – nekima su tako isplatili božićnice – a nekima nisu. Bolje rečeno, božićnice su isplaćene djelatnicima općine Posedarje, ali ne i pripadajućem dječjem vrtiću “Cvrčak”u Posedarju, koji je također u sastavu i vlasništvu općine Posedarje. Obespravljeni djelatnici dječjeg vrtića u Posedarju smatraju da bi bilo ravnopravno i pošteno ukupnu svotu božićnica podijeliti na ukupan broj djelatnika, koji su zaposlenici općine Posedarje i pripadajućih općinskih tvrtki – a ne samo određenim i “povlaštenim” djelatnicima, dodaju iz Modesa.

Opravdano se postavlja pitanje po kojem su se kriterijima tamošnji čelnici općine pritom povodili, pitaju se u svom dopisu medijima.

Također napominju, kako nije čak stvar novca koliko osjećaja diskriminacije, zanemarenosti i osjećaja manje vrijednosti u svojoj radnoj okolini i zajednici kao građani drugog reda.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...