Cestitka_Uskrs

Božićni sajam i Božićna večer klapa u Biogradu!

Pozivamo Vas da sutra, 22.12. (četvrtak) provedete u Biogradu na Moru na finalnom mini Božićnom sajmu koji će se održati u parku, a počinje u jutarnjim satima, od 10:00 sati. Dijelit će se na sajmu tako bakalar pripremljen na razne načine, bit će kolača, fritula, kuhanog vina te raznih rukotvorina biogradskih vrijednih izlagača. Dječji vrtić Biograd osim štanda na kojem će prodavati radove koje su lijepo osmislile tete i djeca vrtića imati će i nastup na pozornici gdje će djeca dočarati duh Božića koji nam se sve više bliži. Ni zadnji sajam neće proći bez Djeda Mraza koji će doći posjetiti dječicu i podijeliti im darove. Ovim mini Božićnim sajmom zaokružit ćemo Božićnu priču i pet sajmova koje su Grad Biograd i TZG Biograd ove godine organizirali.

Isti dan, na istom mjestu, samo u 19:00 h počinje BOŽIĆNA VEČER KLAPA koju organiziraju Grad Biograd na Moru i TZG Biograd na Moru.
Ovo je druga godina zaredom kako se večer klapa održava u Božićno vrijeme, pa će nam tako ugodne melodije božićnih klapskih pjesama donijeti: ženska klapa Karmel (Turanj), klapa Barone (Šibenik), klapa Donat (Zadar), klapa Mirakul (Vrpolje) te klapa Puntamika (Zadar).

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...